Oversættelse

Engelsk-Dansk | Svensk-Dansk

Har du brug for oversættelse af din tekst fra engelsk til dansk eller svensk til dansk? Jeg oversætter kommercielle tekster inden for en bred vifte af brancher.

Med speciale i kommunikation og markedsføring og en baggrund som tekstforfatter hjælper jeg din virksomhed med at kommunikere til det danske marked.

Mange års erfaring sikrer, at din
tekst er i trygge hænder

Du kan trygt overlade din oversættelse i mine hænder. Jeg har arbejdet med faget i mere end 20 år og har gennem årene opbygget en solid erfaring med at oversætte mange forskellige typer af tekster fra engelsk til dansk og svensk til dansk for en lang række virksomheder og brancher.

Jeg kan især tilbyde erfaring inden for områderne:

  • Hjemmesider
  • Salg & markedsføring
  • Information & PR
  • HR
  • Ledelse
  • Turisme
  • Handel

Læs mere under referencer.

Brug for kreativ oversættelse?

Kreativ oversættelse, eller transcreation (translation + creation), kan være det rigtige valg, når du skal have oversat dit reklame- og markedsføringsmateriale.

Til forskel fra ”almindelig” oversættelse, hvor jeg oversætter din originale tekst til flydende dansk, bruger jeg som transcreator min kreative baggrund som tekstforfatter til at skabe en ny, fængende tekst på dansk med udgangspunkt i originalen.

Læs mere, eller kontakt mig for at høre nærmere.

Få en god og professionel oversættelse
af din tekst

En god, professionel oversættelse er kendetegnet ved troværdighed og autenticitet. Uanset hvilken type, du vælger, kan du hos C-Communication være sikker på at få en oversat tekst, der lyder som om, den oprindelig er skrevet på dansk.

Ved at oversætte til mit modersmål, oversætter jeg ikke blot ord for ord, men sørger for, at teksten bliver sat ind i den rette kontekst, så du får en oversættelse af høj kvalitet. Jeg bruger altid tid på at sætte mig ind i din virksomhed og din branche og læser grundig korrektur inden levering for at sikre, at jeg har ramt den rigtige tone og stil og lavet en sproglig korrekt tekst.

Kontakt mig nu, så jeg kan give dig et uforpligtende tilbud på din oversættelsesopgave. Jeg behandler selvfølgelig dine dokumenter fortroligt.