OM

Hos C-Communication får du en professionel og engageret tekstforfatter og oversætter, der lægger vægt på at levere tekster af høj kvalitet og yde en god service.

Siden 2010 har jeg hjulpet mange forskellige virksomheder med at kommunikere i øjenhøjde med deres målgruppe, uanset om det drejer sig om tekster til digitale og trykte medier eller oversættelser.

Mine kunder tæller alt fra små og mellemstore lokale virksomheder, der har brug for en god tekstforfatter til udenlandske virksomheder, der skal have oversat deres tekster fra engelsk, tysk og svensk til dansk.

Bag virksomheden
Jeg har altid elsket at skrive og brænder for at formidle budskaber, også i mødet mellem to kulturer. Jeg har blandt andet arbejdet som oversætter, marketingassistent og kommunikationsmedarbejder, inden jeg tog springet og blev selvstændig i 2010.

Jeg er oprindelig uddannet inden for kommunikation, markedsføring og sprog fra Handelshøjskolen i København. Senere har jeg videreuddannet mig inden for sponsorering samt visuel kommunikation og har derudover løbende holdt mine kompetencer ved lige via kurser inden for tekstforfatning, korrekturlæsning og markedsføring.

Jeg har derfor en bred vifte af kompetencer og en god portion erfaring at trække på til at løse netop din opgave.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Christina Petersen