Tekstrådgivning

Vil du gerne skrive selv, men har brug for rådgivning, så dine tekster bliver lige i øjet? Udover at skrive og producere tilbyder jeg tekstrådgivning, hvor jeg giver dig sparring og gode råd til, hvordan du skriver endnu bedre tekster selv.

Hjælp din tekst godt på vej
Måske er du i tvivl om, hvordan du skriver gode hjemmesidetekster, eller måske har du et nyhedsbrev, der ikke bliver læst, fordi overskriften og indholdet ikke fanger modtageren. Det kan også være, du savner inspiration til, hvordan du får fortalt den gode historie om din virksomhed.

At skrive gode tekster handler ikke kun om at skrive grammatisk korrekt. Det handler i lige så høj grad om at skrive i et sprog, som målgruppen forstår, at målrette teksten til mediet, at tænke i budskaber og sproglige virkemidler osv. Med tekstrådgivning fra C-Communication er du godt på vej.

Det får du
Når du booker tekstrådgivning hos mig, får du:

  • en professionel og objektiv vurdering af dine tekster
  • en fælles gennemgang af det, du har skrevet
  • konstruktiv feedback samt idéer til, hvordan du kan optimere teksterne.

Har du endnu ikke skrevet noget tekst, så gennemgår vi trin-for-trin, hvordan du griber det an, så du er klar til at gå i gang efter vores møde.

Hvad koster tekstrådgivning?
Prisen for tekstrådgivning afhænger af opgaven og den tid, jeg bruger. Der er forskel på, om du har brug for sparring på al virksomhedens skriftlige kommunikation eller blot jeres nyhedsbrev.

Ønsker du rådgivning til flere ting, er det en god idé at købe et af mine klippekort – jo større klippekort, jo mere sparer du – og du er velkommen til at kombinere klippekortet med mine andre ydelser. Med et klippekort starter prisen på omkring 1.200 kr. ekskl. moms for rådgivning vedrørende en enkelt teksttype.

Kontakt mig nu, så du kan komme i gang med at lave nogle endnu bedre tekster.