TEKSTFORFATNING

Skarp tekstforfatter i øjenhøjde

Tekstforfatter, der sørger for, at du rammer din målgruppe i øjenhøjde. Med speciale inden for salgs-, informations- og markedsføringstekster skriver jeg tekst til både digitale og trykte medier og kan hjælpe dig med alt lige fra salgsbreve og brochurer til profiltekster, tekst til hjemmesider samt SEO-tekster.

Freelance tekstforfatter, der skriver gode tekster
Som freelance tekstforfatter hjælper jeg dig med at få opmærksomhed hos dine kunder ved at skrive gode tekster. For at få opmærksomhed, er det vigtigt, at du skiller dig ud og får fortalt den særlige historie om lige præcis din virksomhed og dit produkt.

Det gør jeg ved at:

  • finde ind til kernen i dit budskab og gøre det letforståeligt
  • skrive tekster, der er tilpasset mediet og lige præcis din målgruppe
  • målrette dine tekster, så de kommer ud over kanten til modtageren.

Lad mig hjælpe dig med at præsentere din virksomhed og dit produkt, så din læser får lyst til at købe af dig. Arbejdet med tekstforfatning foregår selvfølgelig altid i tæt dialog med dig, lige fra den første briefing og selve tekstarbejdet til den endelige korrektur.

Skriv bedre tekster med hjælp fra tekstforfatter
De fleste vælger at lade mig skrive deres tekster, men vil du gerne skrive selv, så prøv min tekstrådgivning, hvor jeg giver dig gode råd til og vejledning i, hvordan du skriver endnu bedre tekster selv.

Som tekstforfatter tilbyder jeg også at gennemgå dine egne tekster – læs mere under korrekturlæsning.

Hvad er min pris som tekstforfatter?
Min pris som tekstforfatter afhænger af opgaven og den tid, jeg bruger. Jeg arbejder med en fast timepris og tilbyder desuden en klippekortsordning til dig, der gerne vil booke mig til et større projekt eller flere mindre opgaver — jo større klippekort, jo mere sparer du.

Er der tale om et større projekt, beregner jeg en projektpris på opgaven. Se yderligere oplysninger under priser.

Kontakt mig nu for at høre mere om, hvordan du kan bruge mig som tekstforfatter, eller læs mere her på siden.