Tekst til hjemmesider

God tekst til hjemmesider kræver en professionel tekstforfatter, der ved, hvordan man skriver til nettet og til målgruppen. Jeg har års erfaring med at skrive webtekster for mange forskellige virksomheder og ved, hvad der skal til, for at du fanger kundens interesse.

Hvad er god tekst til hjemmesider
Tekst til hjemmesider skal have et godt indhold, så din modtager har lyst til at blive hængende og læse teksten. Læserne på nettet er hurtigt videre, de scanner din tekst, så det er vigtigt, at du fanger deres opmærksomhed og interesse med det samme og får dem til at kontakte dig, foretage et køb, eller hvad formålet med teksten er.

Når jeg skriver webtekster, sørger jeg for, at:

  • teksterne er tilpasset nettet
  • dine tekster er knivskarpe på det, du tilbyder
  • teksterne har fokus på dine kunder — hvad får de ud af dit produkt/din serviceydelse?
  • teksterne har et godt indhold.

Jeg skriver både tekst til hele hjemmesider og enkelte sider. Så uanset om du skal have en helt ny hjemmeside eller allerede har én og gerne vil gøre den bedre, kan jeg hjælpe dig.

SEO-optimerede tekster
Jeg skriver også SEO-optimerede tekster. Som SEO-tekstforfatter skriver jeg dine tekster, så de bliver fundet af søgemaskinerne. I samarbejde med en IT- og marketingekspert på området laver vi en søgeordsanalyse, der viser, hvilke søgeord du skal bruge. Når jeg derefter skriver teksten, fletter jeg søgeordene ind, så du lettere bliver fundet i søgemaskinerne.

Læs mere under SEO-tekster.

Kontakt mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig med gode tekster til din hjemmeside.