Korrekturlæsning

Korrekturlæsning sætter prikken over i’et på dine tekster og løfter dem, så du fremstår professionel over for dine kunder. At læse korrektur på egne tekster er nærmest umuligt, og en tekst fyldt med fejl sender et dårligt og uprofessionelt signal til modtageren. Hos C-Communication får du en objektiv og professionel gennemgang af dine tekster af en erfaren og kompetent korrekturlæser.

Korrekturlæsning på flere niveauer
Som erfaren korrekturlæser håndterer jeg både den grundlæggende korrektur og den udvidede version, der omfatter tekstredigering.

Jeg har inddelt korrekturarbejdet i 2 niveauer:

  1. Korrekturlæsning: En grundig gennemgang af dine tekster med rettelse af grammatik- og stavefejl
  2. Tekstredigering: En grundig gennemgang af dine tekster med rettelse af grammatik- og stavefejl samt optimering af formuleringer og sprog

Er du i tvivl om, hvilken type du skal vælge, så lad mig rådgive dig. Uanset hvilken version du vælger, får du en korrekt version tilbage, som er klar til brug. Vil du gerne vide, hvilke ændringer jeg har lavet, sender jeg en version til dig, hvor ændringerne er markeret og eventuelt kommenteret.

Korrekturlæsning af alle slags tekster
Jeg tilbyder korrekturlæsning af alle former for virksomhedstekster, lige fra hjemmesidetekster og nyhedsbreve til brochure- og katalogtekster.

Hvad koster korrekturlæsning?
Prisen for korrekturlæsning afhænger af opgavens karakter og den tid, jeg bruger på opgaven – er der tale om almindelig korrektur eller tekstredigering, hvor mange tekster og ord drejer det sig om osv.

Skal jeg læse korrektur på flere tekster, vil jeg anbefale dig at købe et af mine klippekort – jo større klippekort, jo mere sparer du – og du er velkommen til at kombinere klippekortet med mine andre ydelser. Se mere under priser.

Send dit materiale til mig med det samme, så jeg kan give dig et uforpligtende tilbud. Jeg behandler selvfølgelig dine dokumenter fortroligt.